Workshops

Workshop Tao en Ye 10 en 11 maart 2016
Goed nieuws! Dit jaar komt Tao weer een Zhineng Qigong workshop geven. Hij neemt dit jaar zijn vrouw Ye mee, ook een zeer ervaren qigongmaster, en ze geven samen les. De cursus bouwt voort op de workshop van 2015. Dit jaar trainen we weer veel in een krachtig qiveld om level 1 te verdiepen. We besteden speciale aandacht aan het sterker maken van je onderste dantian. Ook krijgen we speciale oefeningen om beter in je eigen centrum te blijven en het eigen qiveld te leren beheren. Op die manier kun je dichter bij jezelf blijven en hebben gebeurtenissen, gedachten en emoties minder vat op je. Hierdoor ga je een diepere rust en kracht ervaren. De workshop is interessant voor gevorderden en is ook goed geschikt voor beginners die ervaring willen opdoen met Zhineng Qigong.

Wie zijn Tao en Ye?
Tao en Ye zijn beiden zeer ervaren Zhineng Qigong Masters. Ze zijn opgeleid door dokter Pang Ming zelf en hebben een aantal jaren in het Huaxia center gewerkt. Ze zijn zeer toegeweid en hebben gelukkig ook nog humor.

Praktische informatie
Je kunt voor 1 of 2 dagen kiezen (10 en 11 maart). Ook dit jaar zitten we weer in De Ruimte (Weesperzijde 79) in Amsterdam.
De prijs is: a�� 90,- voor 1 dag en a�� 175,- voor 2 dagen.
Op de avond van de 10e is er ook weer een
healingavond voor introducees (20.00-22.00u.), dit jaar in Marcipanis, vlakbij station Amsterdam Amstel (Marcusstraat 46-52).
Als deelnemer kun je gratis naar de healingavond. Introducees betalen a��10,-.

Extra workshop op 9 maart
Op 9 maart geef ik een opfris/introductieworkshop van 9-12 uur. Daarin herhaal ik kort wat Tao de jaren ervoor heeft verteld. Ook trainen we alvast in een sterk qiveld, zodat je al goed voorbereid bent voor de workshop van Tao en Ye. Deze eerste dag is ook geschikt voor mensen die kennis willen maken met Zhineng Qigong. De locatie van deze workshop is nog niet bekend en hangt nog af van het aantal aanmeldingen. Los kost deze workshop a�� 25,-
Wil je alle drie de dagen meedoen? Dan krijg je korting en betaal je in totaal a�� 195,- voor de drie dagen samen.

Aanmelden?
Zou je me kunnen laten weten of je mee wil doen aan deze workshop
(s)? Het maximaal aantal deelnemers is 25, dus wel handig om er snel bij te zijn. Dit geldt zeker voor de healingavond, aangezien de zaal van Marcipanis iets kleiner is dan die in De Ruimte. S.v.p. aanmelden voor 1 februari 2016.